Kaseya neemt ITIL BSM-leverancier Zyrion over

Dit artikel delen:
Overname

Leverancier van systeembeheersoftware Kaseya neemt voor een onbekend bedrag Zyrion over. Dit bedrijf levert beheeroplossingen voor cloud- en it-servicemonitoring. Het volledige management en alle medewerkers van Zyrion treden toe tot het Kaseya-team en gaan werken aan de integratie van de Traverse-oplossing in het Kaseya-platform.

Zyrion voorziet in beheer en monitoring van it-diensten voor complexe en gedistribueerde datacenteromgevingen met behulp van op ITIL gebaseerde Business Service Management-technologie (BSM). De combinatie van deze technologie met de Kaseya-productfamilie van it-servicemanagementoplossingen biedt klanten een overzicht van al hun businessservices. Ook kunnen ze hiermee zowel private als publieke clouds beheren. Met deze acquisitie versterkt Kaseya zijn BMS-platform. Dit platform voorziet in het snel en efficiënt oplossen van elk type netwerkprobleem.

‘Wij zien in de sector een sterke vraag naar manieren om nieuwe it-omgevingen, zoals cloud- en gevirtualiseerde systemen, proactief en makkelijk te monitoren’, zegt Kaseya-ceo Yogesh Gupta. ‘Bovendien is het monitoren en beheren van de complete it-infrastructuur vanuit het oogpunt van businessservices een enorm voordeel in deze hybride omgevingen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-10T11:41:00.000Z Sander Hulsman