Regionale automatiseerder Itass koopt Bob-ICT

De regionale automatiseerder Itass in Emmen neemt branchegenoot Bob-ict over van detacheerder Bikkel Groep, beide gevestigd in Hoogeveen. De vier overnomen medewerkers blijven actief onder de huidige naam, vanuit het Itass-pand op het bedrijventerrein Meerdijk in Emmen.

Aanleiding voor de overname is dat ict-dienstverlening niet langer tot de kernactiviteiten van de Bikkel Groep behoort. Bob-ict is gespecialiseerd in de ondersteuning van kleinere ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De nieuwe eigenaar Itas richt zich op het iets grotere bedrijfsleven binnen deze bedrijvengroep. Bij Itas werken 25 mensen.

Bob-ict vormt volgens eigenaar Wim Langen van Itass een mooie aanvulling op het bestaande dienstenpakket. ‘Door schaalvergroting en samenwerking zullen zowel Itass als Bob-ict in staat zijn hun dienstverlening te verbeteren.’

Itass is opgericht in 2002 en ondersteunt klanten door heel Nederland met het ontwerpen, implementeren en beheren van automatiseringssystemen, infrastructuur en telefonie. De dienstverlener is business partner van Microsoft, Apple, HP, Huawei, Swyx en Kaspersky. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf software voor personeelsplanning en urenregistratie voor de uitzendbranche.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-26T10:17:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.