Dell verstrekt zakelijke financieringen in Europa

Hardware en ict-dienstenleverancier Dell verleent zijn zakelijke klanten via Dell Financial Services financieringen voor hun ict-apparatuur. Eerder stond dit alleen open voor klanten elders in de wereld. In juni 2013 ontving Dell een volledige banklicentie van de Ierse centrale bank. Daarmee staat het bedrijf ook onder toezicht van de betrokken financiële autoriteiten.

Bovendien heeft het bedrijf de Dell-gerelateerde activa, verkoop- en dienstverleningsactiviteiten overgenomen van CIT Vendor Finance. Hierdoor kan Dell klanten rechtstreeks van financiering voorzien in Nederland, België, Duitsland, Ierland, Luxemburg, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Klanten kunnen nu een beroep doen op Dell voor de financiering van al hun ict-apparatuur. Daarbij kunnen ze profiteren van de schaalgrootte van DFS in Amerika en Canada, waar klanten reeds gebruikmaken van mogelijkheden voor directe financiering. Een bijkomend voordeel is dat Dell overal ter wereld dezelfde financiële voorwaarden hanteert.

Andere grote ict-leveranciers als IBM en HP hebben al langer een bankvergunning voor het verstrekken van zakelijke leningen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-01T10:48:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.