Vanad gebruikt cloudplatform voor thuiswerkers

Het in eigen huis ontwikkelde cloudplatform Cimplicity van Vanad Laboratories biedt zusterbedrijf Vanad Contact Centers de mogelijkheid klantcontact-medewerkers vanuit huis te laten werken. Dat is een belangrijk voordeel met het oog op de toekomstige krapte op de arbeidsmarkt. Thuiswerkers staan via het platform in contact met collega’s en teamleiders.

Tempo-Team is in augustus 2013 door Vanad Contact Centers in de arm genomen om een arbeidsmarktanalyse te maken die het verborgen arbeidspotentieel aan thuiswerkers in beeld brengt. Ook richt het een recruitmentcenter in met een accountteam dat wervingsacties en uitgebreide screeningsmiddelen inzet. Vanad biedt iedere nieuwe medewerker een training, die Tempo-Team vestigingen door het hele land wordt gegeven.

Duizenden gebruikers van de callcentersoftware werken in meer dan acht verschillende talen via het volledig virtuele callcenter softwareplatform van Cimplicity, dat hen in staat stelt vanaf honderden thuiswerklocaties in talrijke plaatsen in Europa en de Verenigde Staten te werken.

De Vanad Group bestaat uit verschillende bedrijven die diensten, producten en advisering leveren op het gebied van ict en customer service. Een van de bekendste onderdelen van de Vanad Group is Vanad Contact Centers, dat hoogwaardige dienstverlening biedt op het gebied van klantenservice in de Benelux.

Vanad Laboratories

Vanad Laboratories biedt hiervoor de technologie en brengt deze onder de naam Cimplicity op de markt. E.Novation behoort eveneens tot de Vanad Group en is al bijna dertig jaar actief op het gebied van ict-innovatie. Het is een internationaal ict-bedrijf dat zeer resultaatgericht mensen, systemen en organisaties effectief met elkaar verbindt.

De Vanad Group telt zo’n duizend medewerkers en heeft vestigingen in Capelle aan den IJssel (hoofdkantoor), Londen, Nürnberg, Chengdu (China) en Suzhou (China).

Het Contract

Algemeen directeur Kees Stroomer (links) van Tempo Team schudt chief operating officer Arnoud Munneke van Vanad Contact Centers de hand. Munneke heeft zijn portemonnee meegebracht. Het contract omvat het maken van een arbeidsmarktanalyse die het verborgen arbeidspotentieel aan thuiswerkers in beeld brengt, plus de inrichting van een recruitmentcenter met een accountteam dat wervingsacties en uitgebreide screeningsmiddelen inzet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-16T10:40:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.