BuyOnline gaat verder als Solitee IT-makelaar

Identiteit wisselen

Leverancier van it-producten voor de grootzakelijke markt BuyOnline gaat vanaf 2 september 2013 verder onder de naam Solitee IT-makelaar. De naam en de huisstijl van BuyOnline pasten niet langer bij de werkelijke identiteit van het bedrijf. BuyOnline heeft zich namelijk de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld tot een fullservice leverancier van hardware, software en it-diensten, gecombineerd met een makelaarsfunctie. Daarom wordt ook de term ‘IT-makelaar’ aan de naam Solitee toegevoegd.

De naam Solitee staat voor oplossingen in it. Niet de producten staan centraal, maar kennis en visie. ‘Onze kennis en kunde is ons kapitaal, dat stellen we beschikbaar aan onze klanten’, stelt Roy de Vink, commercieel manager van Solitee. ‘Wij zijn daarbij veel meer dan een doorgeefluik. De toevoeging ‘IT-makelaar’ is heel bewust gekozen, want Solitee ontzorgt op elk it-deelgebied. Wij bewegen mee, als er sprake is van groei, maar ook bij krimp of reorganisaties. Bij deze aanpak past een helder en transparant businessmodel waarin de wensen en belangen van onze klanten altijd centraal staan. We gaan echt voor de relatie. Dat onderstrepen we met onze werkwijze.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Zoals ik een tijd geleden al schreef zullen er steeds meer van dit soort makelaars ontstaan. Op zich is deze partij wel weer een vreemde eend in de bijt want ze beschikken wel over een eigen services organisatie. En dat is bij veel IT makelaars niet het geval.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-21T14:08:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.