Egemin beveiligt installaties met McAfee

Egemin Automation is als leverancier van geautomatiseerde procesinstallaties een samenwerking aangegaan met beveiligingsspecialist McAfee. Het bedrijf biedt zijn klanten zo de mogelijkheid om hun installaties beter te beveiligen. Het Integrity Control-systeem beschermt installaties tegen ongewenste virussen, inbreuken en gegevensmanipulatie.

Op basis van whitelisting blijft de continuïteit van de installaties gewaarborgd en krijgen organisaties een betere beheerbaarheid. Dankzij deze methode kunnen bewuste en onbewuste inbreuken op kritieke infrastructuren worden vermeden en tevens is het patchmanagement te optimaliseren.

Integrity Control

De Integrity Control-tool kan het geïnstalleerde en geteste systeem bij de klant volledig inkapselen. Het systeem voert alleen goedgekeurde software uit zodat zowel algemene als doelgerichte aanvallen uitgesloten zijn. De mogelijkheid om niet geregistreerde executables of uitvoerbare bestanden op te starten is daardoor onmogelijk.

Het systeemgeheugen staat onder een constante bewaking, zodat een betere beveiliging tegen virussen en onbedoelde programma’s verzekerd is. Om zich aan te melden aan de installatie is een wachtwoord vereist; gebruikersauthorisatie en rapportage zijn standaard ingebouwd. Integrity Control is toepasbaar op alle automatiseringssystemen waaronder alle Scada stations, DCS-systemen, clients en servers.

Egemin Automation

Egemin Automation levert automatiseringsprojecten die de logistieke en productieprocessen van industriële bedrijven verbeteren. Egemin biedt maatwerk aan klanten. Doelmarkten zijn distributie en logistiek, life sciences, voedingsindustrie, olie en gas, papier en print en infrastructuur. Egemin werkt internationaal vanuit het hoofdkantoor in Zwijndrecht en diverse vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Bij het bedrijf zijn 620 medewerkers in dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dus?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-28T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.