New Babylon kiest voor Wi-Fi-beheer Cofely

New Babylon in Den Haag gaat voor zijn winkelcentrum gebruikmaken van het Wi-Fi-managementsysteem van technisch dienstverlener Cofely. Door bezoekers gebruik te laten maken van gratis Wi-Fi wil New Babylon meerwaarde bieden tijdens het winkelen. Bezoekers worden via de speciale Wi-Fi-portal van New Babylon op de hoogte gesteld van het laatste nieuws en aanbiedingen. De realisatie is gestart en bij de opening van het winkelcentrum in september zal de WiFi Experience actief zijn.

New Babylon staat voor het concept A New City in the City met onder andere appartementen, kantoren, sportfaciliteiten, winkelcentra, restaurants en bars. ‘De Wi-Fi-managementoplossing van Cofely gaat een belangrijk onderdeel uitmaken van onze bedrijfsvoering’, zegt Babette Marsé, mall manager van New Babylon. ‘Naast een stabiel en veilig draadloos netwerk waren wij op zoek naar mogelijkheden tot online interactie met onze bezoekers tijdens het winkelen. Deze WiFi Experience combineert de kracht van on- en offline winkelen.’

Cofely biedt met het Wi-Fi-managementsysteem een oplossing voor de toenemende vraag vanuit de markt voor veilige en stabiele draadloze netwerken en het beheer hiervan. ‘Niet alleen winkelcentra, maar ook evenementenorganisaties, scholen en zorginstellingen willen hun netwerk graag zo inrichten dat bezoekers ook digitaal worden ontvangen in de eigen sfeer van de onderneming’, zegt Wisse Hummel, business developer bij Cofely Noord. Hierbij moeten meerdere gebruikersgroepen mogelijk zijn en moet het goed beheersbaar zijn wie, wanneer toegang heeft tot welke informatie. Wij ontwikkelen voor iedere klant een maatwerkoplossing, verzorgen de implementatie en het beheer op afstand als full service oplossing.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Interessant zou zijn als er iets meer gezegd zou worden over de online en vooral de off line Wi-Fi winkel experience.... Daarnaast er is een aantal Wi-Fi device in de markt die WiFi onveilig maken of op zijn minst "inzichtelijk". Beveiliging is dus zeker een issue, en zou daarom hier best wel aandacht mogen hebben dat verder gaat dan het woord sec. Wat dat betreft ,sorry voor de woordspeling, biedt secpoint wel wat aardigs.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-06T10:32:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.