Ronald Ederveen verlaat Scholten Awater

Fervent hardloper Ronald Ederveen was als commercieel directeur van Scholten Awater mede-betrokken bij het regelen van het sponsorschap van de Zevenheuvelenloop.

Commercieel directeur Ronald Ederveen vertrekt per 1 oktober 2013 bij de Nijmeegse hardwaredienstverlener Scholten Awater. Na een verschil van inzicht met de overige directieleden en aandeelhouders hebben partijen in goed overleg besloten uit elkaar te gaan. Er is een wervingsprocedure gestart om zo snel mogelijk een opvolger voor Ederveen te vinden.

Algemeen directeur Jan-Willem ter Steege van Scholten Awater wil niet ingaan op het verschil van inzicht dat is ontstaan. 'Het enige dat ik kwijt wil is dat zijn vertrek in goed overleg is geregeld en dat Scholten Awater Ronald erkentelijk is voor het verbeteren van het verkoopkanaal in de afgelopen jaren en zijn bijdrage aan de groei en het succes van het bedrijf op de Nederlandse it-markt. Wij wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan.'

De vijftigjarige Ederveen is gepokt en gemazeld in de Nederlandse hardwarewereld. Voordat hij in april 2010 bij Scholten Awater in dienst kwam was hij directeur bij SCC. Daarvoor werkte hij onder andere bij Brocom en Imtech.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-24T12:53:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.