Orange en Samsung stappen in zakelijke tablets

Vrouw tablet zakelijke apps

Orange Business Services en Samsung gaan samen het zakelijke gebruik van tablets en zakelijke oplossingen verder ontwikkelen. Bedrijven kunnen profiteren van de voordelen van tablets en meegaan in het Europees gebied waar Orange aanwezig is, met de nadruk op België, Frankrijk, Polen en Spanje. Nederland volgt in de komende maanden.

Orange Business Services en Samsung gaan hun aanvullende diensten, ecosystemen en expertise samenvoegen om gezamenlijk oplossingen voor bedrijven te ontwikkelen. Orange combineert de wereldwijde expertise op het gebied van connectiviteit, integratie van diensten, apparaatbeheer en schaalbare zakelijke beveiliging met Samsung’s diensten en nieuwste apparaten op de markt.

Tablets en beveiliging

Om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling van mobiel werken wordt versneld, gaan Orange en Samsung zich voornamelijk richten op tablets en beveiliging. Tablets bieden bedrijven volgens Orange en Samsung de kans om hun businessprocessen onder de loep te nemen en te optimaliseren. Ook biedt het kansen om nieuwe diensten te ontwikkelen. Orange en Samsung willen gaan samenwerken op het gebied van geïntegreerde Orange-diensten zoals apparaatbeheer, implementatiediensten en klantenondersteuning, met Samsung-tablets voor de zakelijke markt. Het aanpassen van sommige verticale applicaties zorgt ervoor dat beide spelers tablets kunnen gaan aanbieden in belangrijke sectoren, zoals het onderwijs en de zorg.

Beveiliging is een grote zorg voor bedrijven, met name op mobiel vlak. Samsung Knox, een oplossing voor verbeterde beveiliging van de hardware via de applicatielaag, wordt geïntegreerd met Orange’s mobile device management-oplossing. Samsung Knox biedt een geïsoleerde en veilige container om de werkomgeving van de persoonlijke omgeving te kunnen scheiden. De oplossing is in eerste instantie in Frankrijk beschikbaar voor Orange zakelijk klanten, maar volgt snel in de andere Europese markten waaronder de Nederlandse.

Gemeenschappelijk werk

De overeenkomst tussen Orange Business Services en Samsung bestaat ook uit gemeenschappelijk werk, verdere ontwikkeling van de toekomstige manieren van werken en de toekomstige ontwikkelingen van de werkruimte. Het gaat onder andere om de integratie van interactieve whiteboards, documentmanagementoplossingen, Samsung’s draadloze multifunctionele printers en oplossingen voor verkooppunten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-10-04T15:17:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.