SLTN neemt Inter Access over

Overname

Ict-dienstverlener SLTN neemt voor een onbekend bedrag Inter Access over. Door de overname van Inter Access denkt SLTN meer een full service ict-dienstverlener in de Benelux te worden. Door deze overname ontstaat een middelgrote ict-onderneming met ruim honderdvijftig miljoen euro omzet en meer dan zevenhonderd ict-professionals. Beide namen gaan afzonderlijk van elkaar de markt bedienen. Na de formele overname zullen Inter Acces-directeur Hans den Hartog en Bert van Haarlem aftreden.

‘SLTN en Inter Access kunnen klanten een compleet palet aan hoogwaardige ict-oplossingen, diensten en ict-producten aanbieden’, meent SLTN-ceo Eugène Tuijnman. ‘Inter Access is een kwaliteitsorganisatie en is mede door het hoogwaardige kennisniveau en zijn kwalitatieve klantenbasis een perfecte partner voor ons. De missie voor de gezamenlijke nieuwe organisatie is deze verder uit te bouwen tot een full service system integrator waarbij de kennisgebieden van zowel SLTN als van Inter Access zo goed mogelijk tot hun recht komen. Ik verwacht een sterk synergetisch effect van de overname omdat er slechts beperkt overlap is van activiteiten en functies.’

‘Voor Inter Access betekent deze transactie een positieve nieuwe fase in zijn bestaan’, menen directeuren Hans den Hartog en Bert van Haarlem. ‘Die nieuwe fase betekent ook dat er qua directievoering zaken veranderen en moeten veranderen. Wij hebben dan ook besloten om direct na de formele afwikkeling van deze transactie plaats en ruimte te maken voor nieuw management. De combinatie SLTN en Inter Access biedt veel mogelijkheden voor de medewerkers en voor de wederzijdse klanten.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Verrassend. Een kleiner bedrijf neemt een groter over. Ben benieuwd hoe dit qua cultuur gaat lopen. Overeenkomst tussen beide is wel dat zij gericht zijn op IBM. Daarnaast het feit dat de eigenaar van SLTN goed ingevoerd was in de IBM-organisatie heeft mogelijk deze overname mogelijk gemaakt.

Ik denk eerder dat de Rabobank dit "mogelijk heeft gemaakt". Rabo is deels eigenaar van beide tenten.
Wat betreft de cultuur ... vraag een ieder eens naar de cultuur tussen (voormalig) SLTN Zaltbommel en Almere. De anekdotes vliegen je om de oren ..

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-10-10T09:56:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.