Marco Lesmeister duikt op bij HP Nederland

Marco Lesmeister

HP heeft Marco Lesmeister benoemd als directeur indirecte verkopen bij de Enterprise Group. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het partnerecosysteem van HP in Nederland. Lesmeister is afkomstig van Detron ICT Solutions. Hij volgt Jeffrey Raskeyn op.

In zijn rol is Marco Lesmeister channelverantwoordelijke voor ondermeer servers, storage, networking, technology services en opkomende segmenten zoals converged infrastructure, convergedsystem en het cloud agile-programma. Tevens zal hij nauw samenwerken met de channel managers van HP Software en HP PPS, respectievelijk Remco van Dijk en Hjalmar van Veen.

Oktober 2013 vertrok Marco Lesmeister bij ict-dienstverlener Detron. Hij was bij het bedrijf de laatste tijd verantwoordelijk voor de regio Rotterdam. Hij vond het na bijna vijf jaar tijd om wat anders te gaan doen in de ict. Zijn functie is overgenomen door Maarten Carlier.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wat hij gaat doen (channelverantwoordelijke voor ondermeer servers, storage, networking, technology services en opkomende segmenten zoals converged infrastructure, convergedsystem en het cloud agile-programma) zit al in zijn DNA!

Zet`m op!Hi Marco, gefeliciteerd en have fun daar! gr

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-11-15T11:58:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.