Proact levert EMC-storage aan GfK

Wereldwijd marktonderzoeker GfK kiest voor ict-infrastructuurintegrator Proact voor het leveren en implementeren van een nieuwe storageomgeving. Proact levert de totaaloplossing op basis van EMC VNX-storagesystemen inclusief 24x7-support voor de hard- en software. GfK tekent een driejarig contract. Het gaat hierbij in eerste instantie om de Nederlandse en Belgische vestigingen van GfK binnen de Europese standaardisatiestrategie op storagevlak, gericht op EMC.

‘Nadat GfK wereldwijd had gekozen voor de storageoplossingen van EMC, werd er een selectieprocedure gestart om een partner te vinden voor de implementatie hiervan’, zegt Danny Mertens, it-projectmanager GfK. ‘Proact gaat een totaalpakket aanbieden voor onze GfK-vestingen in Brussel, Leuven, Dongen, Amstelveen en Hilversum. Samen met de it-afdelingen van de verschillende GfK-vestingen wordt een volledig nieuwe, professionele storageoplossing opgeleverd, waarmee GfK weer volledig klaar is voor de toekomst.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-30T10:17:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.