Wyless neemt Nederlandse Aspider M2M over

Overname

Het Amerikaanse Wyless neemt voor een onbekend bedrag het Nederlandse Aspider M2M over. Aspider levert als mobile operator dataconnectiviteit en is in het Europa actief op het gebied van machine-to-machine (m2m)-oplossingen. Wyless levert m2m-oplossingen over de hele wereld.

Aspider M2M-directeur Michel Zwijnenberg ziet door de overname volop kansen. ‘Wij hebben alle vertrouwen in de markt van het opkomende internet of things. Het bedrijf dat als eerste deze markt claimt, heeft daar veel profijt van. Dankzij deze overname hebben we grote kans om die rol op te pakken.’

Aspider richt zich op core-network-oplossingen voor netwerkonafhankelijkheid, beveiliging en outsourced billing via zijn prepaid intelligente netwerkoplossingen. Wyless heeft zich recentelijk vooral beziggehouden met de ontwikkeling van end-to-end-oplossingen rond internet of things-implementaties. Zwijnenberg: ‘Wat het productaanbod betreft, passen Aspider en Wyless uitstekend bij elkaar. We kunnen met onze ‘think global, act local’-benadering een aanzienlijk deel van de markt innemen.’

Integratie in Wyless UK

Wyless was in Europa al actief in Groot-Brittannië en Zwitserland. Door de overname van Aspider voegt het bedrijf daar de Benelux- en Duitse markt aan toe. Aspider wordt toegevoegd aan het productportfolio van Wyless. De unit wordt geïntegreerd in de Britse vestiging van Wyless zonder dat er arbeidsplaatsen verloren gaan. Na de integratie beschikt Wyless over intelligente netwerkoplossingen die wereldwijd op basis van een prepaid, Google-achtig model aan het mkb aangeboden wordt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-18T11:35:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.