SLTN Inter Access bouwt serviceportaal HDW

Leverancier van hoogwerkers HDW Nederland heeft ict-dienstverlener SLTN Inter Access gevraagd om een serviceportaal te ontwikkelen en te implementeren. Door middel van dit serviceportaal is technische informatie voor onderhoudsmonteurs van HDW Nederland altijd en overal op elk gewenst moment te raadplegen, waardoor tijd wordt gewonnen en dus efficiënter en effectiever kan worden gewerkt. Tevens verbetert de kwaliteit van informatie, doordat gebruik kan worden gemaakt van documentmanagementfuncties.

De reden voor een nieuw serviceportaal komt voort uit het streven naar een optimale informatievoorziening voor medewerkers van HDW Nederland als het gaat om service en onderhoud van het machinepark bij klanten. Met de nieuwe omgeving behaalt HDW Nederland een eenduidigere technische informatiestructuur, evenals een rendementsverbetering als gevolg van standaardisatie en een centralisatie van informatiebeheer. Het serviceportaal wordt op basis van Sharepoint Online en Office 365 ontwikkeld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-26T10:22:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.