Evers is commercieel directeur Scholten Awater

Rens Evers

Scholten Awater heeft Rens Evers als nieuwe commercieel directeur aangesteld. Hij is bij de Nijmeegse hardwaredienstverlener de opvolger van Ronald Ederveen die afgelopen oktober vertrok. Evers begint half maart bij Scholten Awater en wordt verantwoordelijk voor sales, marketing, supply chain management en de tenderdesk. Rens Evers is afkomstig van Samsung Benelux.

Bij Samsung Benelux was Rens Evers binnen het Nederlandse managementteam als 'country director' verantwoordelijk voor de IT/NotePC-divisie. Daarvoor was hij actief in de 'outdoor en sports-sector'. Hij werkte drie jaar als 'regional general manager' bij Coleman.

Eerdere ervaring in de it-branche heeft Rens Evers opgedaan bij Hewlett Packard. Hij heeft hier in totaal elf jaar gewerkt, waarvan vier jaar als internationale verkoopmanager op het Europese hoofdkantoor in Genève. In deze periode was hij mede verantwoordelijk voor een groeispurt in omzet en winst bij internationale winkelketens, zoals supermarkt Carrefour.

E-commerce

Met de aanstelling van Rens Evers wil Scholten Awater zijn strategie voor de toekomst verder vormgeven. Volgens algemeen directeur Jan Willem ter Steege groei het bedrijf sterk. 'Er liggen grootse plannen klaar voor de zakelijke markt; wij willen ons meer gaan profileren op e-commerce vlak. Als organisatie zijn wij klaar voor een nieuwe fase in onze ontwikkeling en zijn daarom op zoek gegaan naar een nieuwe commercieel directeur met ervaring in de it-wereld en de juiste intellectuele bagage. Wij zijn ervan overtuigd dat Rens Evers de kwaliteiten en ervaring heeft om Scholten Awater naar een hoger platform te tillen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-07T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.