All-in Logistics regelt logistiek voor Centralpoint

Magazijn bij All-in Logistics

Centralpoint Business Solutions heeft voor de logistieke dienstverlening aan zijn klanten gekozen voor een strategische samenwerking met All-in Logistics in Schiphol-Rijk. Hiermee zegt Centralpoint te beschikken over een logistiek partner met de schaalgrootte en een staat van dienst om fijnmazige distributie en grootschalige projecten te kunnen uitvoeren. All-in Logistics is gespecialiseerd in value-added warehousing, pre-configuratie/installatie en installatiewerkzaamheden op locatie, inclusief retourname en afvoer van overcomplete apparatuur.

Centralpoint Business Solutions richt zich met kantoorautomatisering- en datacenteroplossingen op de Nederlandse mid- en grootzakelijke markt. Deze klanten verwachten naast conceptuele en technische expertise ook kennis en ervaring op het gebied van logistiek, stelt de hardwaredienstverlener. Met All-in Logistics als partner verwacht Centralpoint Business Solutions op een breed vlak logistieke ondersteuning te kunnen leveren. Dit kan fijnmazig in de vorm van een levering van één stuk tot aan levering- en uitrolprojecten van honderden of duizenden werkplekken, inclusief ondersteunende diensten. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-11T09:38:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.