Managed hosting door True

Piramide, Innovact en BamBoo worden één

 

Handen

Leverancier van beleggersgirosystemen Piramide Investment Software laat zichzelf met zijn dochterondernemingen Innovact en BamBoo samensmelten tot één business unit. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Piramide Finance en komt onder leiding van Marc Boesmans. Dit onderdeeldeel van de Piramide Groep biedt softwareoplossingen voor de administratie van financiële producten en bedient pensioenuitvoerders, banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en beleggingsinstellingen.

‘Wij kunnen nu financiële instellingen een completere oplossing voor opbouw van vermogen en pensioen aanbieden’, zegt oprichter van Piramide Investment Software en BamBoo Bart Cornelissen. ‘In de markt zien wij de trend van individualisering en een verdere integratie van de verschillende vermogensopbouw-producten.’ In 2013 nam Piramide Innovact over.

‘De samenvoeging van de verschillende activiteiten past bij de ontwikkelingen in de markt waar veel vraag is naar de combinatie branchekennis en productkennis’, zegt Marc Boesmans, de nieuwe directeur van Piramide Finance. ‘Daarnaast kunnen we hierdoor efficiënter werken en heeft de klant één loket met hetzelfde serviceniveau voor al zijn it-vraagstukken.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5053811). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×