JMS Industrial wordt Dutchict Industrial

Robot

JMS levert onder meer ict-spullen aan de auto-industrie.

Leverancier van ict-apparatuur voor de industrie, JMS Industrial, wijzigt per 1 mei 2014 de bedrijfsnaam in Dutchict Industrial. De leverancier van industriële ict-maatwerkoplossingen is sinds 2013 onderdeel van de Dutchict groep. Nu de overname volledig is afgerond schroeft de leverancier van robuuste ict-apparatuur een nieuw naambordje op de gevel.

Het bedrijf dat ruim dertig jaar bestaat, is gespecialiseerd in maatwerk assemblage en biedt losse componenten en randapparatuur. Het is distributeur van merken als Portwell, Aplex, IEI en Adlink en levert een breed assortiment van industriële computers, monitoren, box en panel pc’s. Financieel-directeur Aad Janszen: 'De overgang naar Dutchict Industrial is een logisch vervolg op de stappen die we eerder hebben gezet.'

De Dutchict Group is in 2012 opgericht en bestaat uit ict-dienstverlener Dutchict, detacheringspartner Obtain, hosted telefonie aanbieder Call-Hosted, en Dutchict Industrial (voorheen JMS Industrial Automation). Het bedrijf beschikt over een eigen datacenter, Dataproof, dat gevestigd is in Wateringen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-01T15:54:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.