Xerox tekent OSN op als nieuwe partner

Van onder naar boven, van links naar rechts: Chris Tito, algemeen directeur bij OSN, Sander Poel, channel business manager bij Xerox, Thijs Bosman, commercieel directeur bij OSN, en Jaap Ozinga, Directeur-grootaandeelhouder van OSN.

De Nieuwegeinse printerdienstverlener OSN Nederland, specialist in de levering en het onderhoud van multifunctionele printers, is een samenwerking aangegaan met Xerox. OSN zal daarbij zijn klanten voortaan ook het complete portfolio van Xerox voor de kantoormarkt aanbieden. Naast de levering van de printapparatuur zal OSN zich ook nog toeleggen op het implementeren van workflow-toepassingen, gebruikmakend van het Xerox-portfolio, zoals Connectkey.

OSN biedt in Nederland printbeheeroplossingen voor meerdere merken. De dienstverlener is een halfzusterbedrijf van hardwaredienstverlener Scholten Awater, die klanten die behoefte hebben aan managed print oplossingen doorverwijst naar OSN. In 2011 nam Saphin, de moedermaatschappij van Scholten Awater, een belang van 50 procent in OSN.

Met de nieuwe samenwerking vergroot OSN zijn multibrand-aanbod op het gebied van printoplossingen. Voor Xerox betekent de overeenkomst de volgende stap in de kanaalstrategie om een landelijk dekkend partnernetwerk voor het midden- en kleinbedrijf op te bouwen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-04T23:30:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.