i3 groep en Truecom gaan samen HP verkopen

Handen schudden

Ict-dienstverlener i3 groep uit Vianen en netwerkspecialist Truecom uit Huizen kondigen een strategische samenwerking aan. De bedrijven gaan gezamenlijk de boer op met netwerkoplossingen van HP. Dat gebeurt via een nieuwe divisie binnen i3 groep met de naam i3 Networking. De bedrijven werken al een aantal jaren samen en hebben besloten hun HP-activiteiten onder te brengen in een gezamenlijke bedrijfstak.

'We komen elkaar al langere tijd tegen bij gezamenlijke klanten. Uit gesprekken tussen beide directies kwam het inzicht dat we complementair aan elkaar zijn', aldus Rob Vissers, managing director i3 groep. Vissers overwoog al geruime de tijd de overstap naar netwerkdiensten te maken. 'In Truecom hebben wij nu de juiste partner gevonden om dit op de best mogelijke manier te doen. Omdat data en applicaties steeds mobieler worden, is een snel, betrouwbaar en veilig netwerk van levensbelang geworden', aldus Vissers.

Wim Huisman, algemeen directeur van Truecom licht toe: 'Onze kracht zit in het adviseren en leveren van oplossingen aan klanten die behoefte hebben aan een partner met toegevoegde waarde. Om onze klanten het beste te kunnen bieden zijn wij daarom ook constant op zoek naar innovatieve oplossingen van de meest betrouwbare leveranciers.

i3 groep is platinum partner van HP. Truecom is vooral gespecialiseerd in glasvezel en draadloze netwerkinfrastructuren en richt zich op high performance network switching.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-23T11:38:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.