Proact levert back-up en storage aan Catena

Handen schudden

Catena, gespecialiseerd in systeemarchitecturen en het ontwerp van chips, heeft een driejarige overeenkomst getekend met leverancier van storage- en back-upoplossing Proact. Dat levert een back-up en storage-omgeving en aanvullende diensten die vanuit datacentra in Nederland en Zweden plaatsvinden. Van de overeenkomst zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Het gaat om een Netapp Clustered Data Ontap-oplossing. Die bestaat uit de onlangs geïntroduceerde Netapp FAS 2500- en Netapp FAS 8000-systemen. Proact levert ook 24-uurs ondersteuning voor de hard- en software.

De door Catena gebruikte cad- en r&d-software voor onder andere chipontwerp zorgen voor grote hoeveelheden data. Momenteel gaat het om ruim honderddertig miljoen bestanden die Catena gebruikt voor zijn kernactiviteiten. De geleverde oplossing moet de schaalbaarheid van de back-up en storagecapaciteiten verbeteren en zorgen dat er bij toekomstige datastorage-migraties geen downtime van de business meer zal zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-08-07T11:00:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.