Proact vervangt NetApp-omgeving bij Abab

Abab Accountants en Adviseurs heeft zijn contract met ict-dienstverlener Proact met vijf jaar verlengd. De dienstverlener vervangt de huidige Netapp-storageomgeving die het einde van de technische levensduur heeft bereikt. Proact levert een nieuwe ict-infrastructuur op basis van Netapp-systemen, back-up-software van Commvault en Cisco-switches. De ict-dienstverlener gaat die omgeving ook beheren.

Het doel van de vernieuwing is de opzet van een nieuwe, op Netapp gebaseerde storage-infrastructuur. 'Die moet toekomstvast zijn, een toenemende beschikbaarheid en schaalbaarheid garanderen en de complexiteit van het beheer wegnemen', aldus de leverancier.

Door alle back-up- en restore-taken van Netapp-snapshots onder te brengen in één interface binnen Commvault, moet de impact op de prestaties en het beheer van de Netapp-storageomgeving geminimaliseerd worden.

De nieuwe Cisco-netwerkswitches moeten naast ondersteuning voor 10 Gb Ethernet ook de redundantie van de infrastructuur verbeteren.

ICT-tak afgestoten

Abab is een accountancy- en adviesorganisatie met ruim zevenhonderd medewerkers en veertien kantoren in het zuiden van Nederland. De klantenkring bestaat uit niet-beursgenoteerde ondernemingen, instellingen, organisaties uit de non-profitsector en particulieren.

Abab stootte in mei 2014 zijn eigen ict-adviestak af aan het Tilburgse Perfection.

Abab maakt voor de interne ict-infrastructuur gebruik van een eigen ict-afdeling en de diensten van Proact. Abab en Proact hadden voor de contractverlenging al een vijfjarige overeenkomst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-08-19T10:41:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.