Cegeka krijgt nieuwe directeur Nederland

Marco Witteveen

Marco Witteveen

Marco Witteveen (54) gaat per 1 oktober 2014 aan de slag als managing director voor Cegeka Nederland. Hij volgt daarmee. Anton Vreugdenhil op die voor de organisatievernieuwing in juni 2014 voor Nederland verantwoordelijk was. Vreugdenhil en Flip Goudsmit blijven Cegeka-dsa leiden als directeur-bestuurders.

Het portfolio zal onder leiding van Marco Witteveen uitgebreid worden tot het volledige Cegeka-portfolio, met diensten op het vlak van applicaties, infrastructuur en professional services. Witteveen wordt dan ook de baas van Sander Lochtenberg en Jan Willem van den Bos, die in juni verantwoordelijk zijn geworden voor respectievelijk het operationeel uitbouwen van de infrastructurele oplossingen in Nederland en het verder ontwikkelen van de commerciële activiteiten rondom het aanbod van infrastructuur-diensten, in het bijzonder de outsourcingoplossingen in Nederland.

Tot voor kort werkte Marco Witteveen bij NIBC als managing director Technology en Operations (T&O), een rol waarin hij verantwoordelijk was voor ict, de transactieverwerkende activiteiten, het managen van de projectenportefeuille van NIBC en informatiebeveiliging. Hij studeerde economie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en startte zijn carrière in 1985 bij ING. Hij werkte daar in diverse internationale functies in Londen (1986), Jakarta (1990), New York (1993), nogmaals Londen (1995) en Amsterdam/Genève (1998). In 2001 maakte hij de overstap naar de Nederlandse effectenbank Van der Hoop Bankiers als coo. In 2005 begon hij bij NIBC als coo Real Estate Markets (REM).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Cegeka

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-09-24T11:40:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.