Managed hosting door True

Also Benelux breidt management uit door groei

 

Groei

Ict-distributeur Also heeft zijn managementteam voor de Benelux-organisatie uitgebreid met het oog op de groei die het bedrijf zegt hier door te maken. De belangrijkste benoeming is die van Harald Nuij tot verkoopdirecteur Benelux. Nuij moet ervoor zorgen dat Also, naast de constante groei in de volumedistributie, meer omzet binnenhaalt op het gebied van diensten en oplossingen en een stevige cloudpropositie voor de zakelijke markt neerzet.

Harald Nuij was verkoopdirecteur binnen zusterdistributeur Alpha International, waar hij leiding gaf aan de commerciële organisatie in de Benelux en Frankrijk en het zogeheten Export-team. Zijn opvolger binnen dit eerder dit jaar overgenomen printerdistributiebedrijf wordt waarschijnlijk intern ingevuld. Alpha zal vooralsnog niet worden geïntegreerd binnen Also Nederland en blijft een aparte zusteronderneming, aldus een woordvoerder.

Naast Nuij is Bjorn van de Wal is aangesteld als business unit manager voor Also Nederland. Hij komt over van ETC/Tech Data en gaat zich vooral focussen op de activiteiten voor de zakelijke markt. Verder is Jurgen Biscop aangesteld als business unit manager België. Hij heeft het grootste gedeelte van zijn carrière gewerkt voor Tech Data België.

'Met deze aanstellingen zijn wij klaar om een volgende stap te maken. Also Benelux zet de komende jaren in op forse groei. Het is daarom noodzakelijk om het huidige team uit te breiden met de benodigde kennis en ervaring', aldus algemeen directeur Ralph Wouters van den Oudenweijer.

Aslo Nederland (voorheen Actebis) uit Nieuwegein is sinds 1994 geautoriseerd distributeur van componenten, computers, randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten. Het bedrijf is onderdeel van het Zwitserse Also, een van de grootste ict-distributeurs in Europa met een omzet van 6,5 miljard euro.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5192910). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×