Curvature neemt CSU Industries over

Hardwaredienstverlener Curvature neemt CSU Industries uit New York over. CSU is een internationale leverancier van ict-onderhouds- en servicediensten. Met de overname versterkt Curvature zijn wereldwijd merk- en leveranciersonafhankelijk onderhoudsaanbod. Curvature heette tot afgelopen juli nog Network Hardware Resale (NHR), een naam die niet meer de lading dekte.

De activiteiten en medewerkers van CSU Industries worden opgenomen in de organisatie van Curvature. De vestigingen van CSU in Inwood, New York blijven bestaan. De financiële bijzonderheden van de overname worden niet bekendgemaakt.

CSU Industries is opgericht in 1980 en biedt reparatiediensten en geavanceerde technische ondersteuning op het gebied van ict. Het onderhoudsbedrijf werkt al jarenlang samen met Curvature, dat de inkoop van de netwerkapparatuur voor CSU regelt.

Nieuwe naam

Sinds de oprichting in 1986 is het voormalige NHR uitgegroeid van een standaardleverancier van tweedehands Cisco-apparatuur tot een merkonafhankelijke leverancier van opgefriste hardware en bijbehorende onderhoudsdiensten. Wereldwijd bedient Curvature zo'n tienduizend klanten, waaronder circa duizend multinationals.

Bij Curvature werken bijna vijfhonderd man; in Nederland is het bedrijf actief vanuit een kantoor annex distributie- en onderhoudscentrum in Lijnden. Volgens Europees directeur Glenn Fassett kan het bedrijf door de overname van CSU Industries zijn klanten beter van dienst zijn met flexibele, kostenefficiënte end-to-end service- en supportoplossingen. 'CSU Industries staat al 34 jaar aan de top op het gebied van service en support. Met de overname kunnen wij de reikwijdte en impact van onze onafhankelijke onderhoudsdiensten verder uitbreiden van datacenter naar netwerk en cloud.' Hij stelt dat ook klanten in Nederland gebruik kunnen maken van deze verbeterde dienstverlening.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-11-10T11:57:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.