Centralpoint is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd

Certificaat

Centralpoint heeft van auditor SGS SC&C de ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004 certificaten uitgereikt gekregen. De afgelopen maanden heeft de hardwareleverancier uit Amstelveen daarvoor al zijn primaire en ondersteunende werkprocessen vastgelegd in een kwaliteitssysteem. Het bedrijf beschouwt de certificaten als een nieuwe stap voorwaarts in de professionalisering en uitbouw van de onderneming.

De ISO 9001-certificering laat zien dat een organisatie op een georganiseerde manier omgaat met kwaliteitsmanagement binnen de organisatie. Het ISO 14001-keurmerk geeft aan dat een organisatie over een milieumanagementsysteem beschikt en dat het voldoet aan wet- en regelgeving en het beheersing van milieurisico's.

'Met het behalen van de beide ISO-certificaten tonen wij aan dat ook een onafhankelijk certificeringsinstituut onze manier van werken als kwalitatief hoogstaand beoordeeld. Centralpoint heeft vanaf de start van het bedrijf kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. In de huidige transparante internetwereld wordt namelijk een slechte performance hard afgestraft. Om de tevredenheid te monitoren worden Centralpoint-klanten via een continu online onderzoek regelmatig gevraagd naar hun klantbeleving op basis van de NPS-methodiek, aldus algemeen directeur Brian Speelman van Centralpoint.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Goed gedaan Brian en Ronald!

ISO 9001 en ISO 14001 zegt niet zo veel. ISO 9001 schrijft alleen voor dat je kwaliteitsprocedures moet hebben, niet dat je ze ook moet gebruiken. En ISO 14001 schrijft alleen voor dat je een milieumanagementsysteem moet hebben, niet dat je het ook daadwerkelijk moet inzetten.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-12-22T11:40:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.