Willem Hendrickx gestart bij Alcatel-Lucent Emea

Willem Hendrickx

Willem Hendrickx is met ingang van 1 januari 2015 bij netwerkconcern Alcatel-Lucent begonnen als verantwoordelijke van de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika. Hendrickx werkte voorheen bij wan-leverancier Riverbed Technology, waar hij eveneens verantwoordelijk was voor de EMEA-regio. Bij Alcatel-Lucent is de Belg verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten en heeft hij de operationele leiding over de activiteiten van de onderneming in de EMEA-regio.

Willem Hendrickx (1968) kan bogen op ruim twintig jaar ervaring in verkoop- en bestuursfuncties bij internationale ict-bedrijven, waaronder Riverbed, EMC en Tieto. Hendrickx bezit een diploma Handelswetenschappen en behaalde een master-diploma economie aan de Economische Hogeschool Sint-Aloysius in Brussel.

Hij volgt Luis Martinez Amago op, die baas is geworden bij Alcatel-Lucent Shanghai Bell. In zijn nieuwe baan moet Hendrickx er onder meer voor zorgen dat er in de EMEA-regio nieuwe marktsegmenten worden aangeboord op het terrein van ip-, cloud- en ultra-breedbandtoegang.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-01-07T10:44:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.