BPSolutions levert HP Converged Systems

BPSolutions heeft met HP een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Daarbij is overeengekomen dat de ict-dienstverlener uit Driebergen HP Converged Systems-infrastructuren mag leveren. Dit is een integratieoplossing, waarin server, opslag, netwerk en andere benodigde componenten worden samengebracht onder de beheerlaag HP OneView. Volgens beide partijen is een HP Converged System geschikt voor vraagstukken waarbij efficiënt beheer essentieel is, zoals virtualisatie, private cloud en big data.

'Met het toevoegen van oplossingen die gebaseerd zijn op HP Converged Systems aan ons infrastructuurportfolio zijn we in staat om verdergaande integratie met Windows- en VMware-gebaseerde omgevingen voor onze klanten te realiseren waarmee zij hun dienstverlening kunnen verbeteren en de kosten kunnen verlagen', aldus Mark de Groot, algemeen directeur van BPSolutions.

BPSolutions is sinds 2001 specialist op het gebied van dynamische ict-infrastructuren, datamanagement, dataprivacy en beveiliging. Daarnaast biedt het bedrijf 24/7-beheerde clouddiensten voor bedrijfskritische omgevingen. BPSolutions heeft strategische samenwerkingsverbanden met IBM, Lenovo, HP, SAP, VMware en Microsoft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-01-13T11:18:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.