Dienstverlener Avantage heeft nieuwe directie

Bart Spel (links) en Eric Carree (rechts) vormen samen de nieuwe directie van Avantage.

Ict-dienstverlener Avantage uit Capelle aan den IJssel heeft een nieuwe directie: Bart Spel, voormalig operationeel directeur, en Eric Carree, ex-directeur van de Computerwacht die de organisatie in 2014 is komen versterken. Oprichter Frank Overhand heeft na vijfentwintig jaar besloten een stap terug te doen, net als algemeen directeur en statutair bestuurder Kees Rijkhoff.

Bart Spel, die sinds 1994 bij Avantage werkt, heeft als een van de twee directeuren de financiële, operationele en technische zaken in zijn portefeuille. Daarbij wordt hij ondersteund door een efficiënt opererend bedrijfsbureau om de dagelijkse gang van zaken in goede banen te leiden.

Eric Carree, neemt als andere mededirecteur bij Avantage verkoop, marketing en personeelszaken voor zijn rekening.

Frank Overhand en Kees Rijkhoff blijven na de directiewisseling aan het bedrijf verbonden. Overhand is statutair bestuurder van de overkoepelende holding en houdt zich bij Avantage vooral bezig met het bewaken van de organisatiecultuur, waarbinnen creativiteit en innovatie in zijn ogen een cruciale rol spelen.

Kees Rijkhoff zal zich, naast het onderhouden van een aantal externe contacten, bezighouden met speciale projecten. In 2015 staat onder meer de verdere professionalisering van de afdeling personeelszaken op het programma.

Het 25-jarige Avantage is met zo’n honderd medewerkers met name gespecialiseerd in diensten op het gebied van netwerkinfrastructuren, zowel projectmatig als op het gebied van beheer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-12T17:41:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.