iRent sluit miljoenencontract demopool met EMC

Handen schudden

Dataopslagconcern EMC heeft met iRent een miljoenencontract afgesloten waarmee het het beheer van zijn verhuur- en demopool voor de Xtremio-flash array's uitbesteed aan de it-verhuurspecialist uit Amersfoort. Het contract beslaat de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika. Hiermee komt iRent tegemoet aan de groeiende vraag naar tijdelijke inzet van all flash-array's voor zakelijke opslag. Het bedrijf was al EMC-partner.

EMC koos voor iRent vanwege de prijsstelling, asset management-expertise, de overeengekomen service level agreements (sla's) en de ambitie om via het beheercontract de verkoop van EMC Xtremio en andere EMC-hardware te willen stimuleren.

De functie van de door iRent te beheren EMC-demopool is om EMC en zijn business partners te ondersteunen bij de kortetermijninzet van het Xtremio-portfolio, bijvoorbeeld bij proefopstellingen. Daarnaast beschouwt EMC iRent ook als voorkeursleverancier voor de verhuur van zijn producten.

'Met dit contract kunnen wij EMC en het gehele kanaal helpen met het voorzien van demo’s op de nieuwste flashtechnologie. Hiermee kunnen wij voorzien in de toenemende vraag naar all flash array’s', aldus Rik van der Veen, business manager van iRent.

iRent is onderdeel van de Ondemand Group, een Nederlandse ict-dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in de tijdelijke inzet van hardware. Naast de verhuur van EMC-hardware biedt iRent ook korte- en middellange-termijnverhuur van Oracle- en Cisco-hardware.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-21T09:15:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.