Itass neemt !pet IT consultants over

Werkplek

It-bedrijf Itass uit Emmen neemt branchegenoot !pet IT consultants uit Hoogeveen over. De overname betreft zowel de klantenportefeuille als de negen medewerkers van !pet IT. De negen medewerkers van het Hoogeveense bedrijven komen te werken op het kantoor van Itass op het Businesspark Meerdijk in Emmen.

Per 9 juni 2015 is het Hoogenveense it-bedrijf !pet IT overgenomen door Itass uit Emmen. !pet IT zocht naar een partner om de groei van de organisatie te verstevigen en de continuïteit van de organisatie te waarborgen en vond deze in Itass. Beide it-bedrijven richten zich op werkplekautomatisering binnen het mkb. Het bedrijf uit Emmen legt de focus op de zakelijke dienstverlening, terwijl het bedrijf uit Hoogeveen zich op de zorg richt.

Itass verwacht met de overname een uitbreiding van de huidige dienstverlening. ‘De dienstverlening en kennis van !pet IT consultants vormt een aanvulling op het aanbod van Itass. 'Door de overname kunnen wij een nog breder pakket aanbieden aan zowel onze eigen opdrachtgevers als de opdrachtgevers van !pet IT consultants’, aldus Wim Langen, directeur Itass. Het betreft de printercontracten (document solutions) en consultancy aan grote bedrijven van !pet IT. Een tweede doelstelling is om de bekendheid in de regio te vergroten.

Met de overname groeit het bedrijf van 25 naar 34 medewerkers. De negen medewerkers van !pet IT consultants verhuizen naar het kantoor van Itass op het Businesspark Meerdijk in Emmen. Zij zetten hun diensten onder de naam Itass IT-consultants voort.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-11T11:53:00.000Z Suzanne Martens