Tintri ontvangt injectie van 125 miljoen dollar

Tintri, leverancier van vm-bewuste storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, ontvangt een kapitaalinjectie van 125 miljoen dollar door middel van een Series F-financieringsronde. De transactie werd geleid door Silver Lake Kraftwerk, onderdeel van Silver Lake die in energie- en nutsbedrijven investeert.

Tintri haalt 125 miljoen dollar op met een Series F-financieringsronde. Daarnaast hebben de oorspronkelijke investeerders achter het bedrijf, Insight Venture Partners, Lightspeed Ventures, Menlo Ventures en NEA, ook deelgenomen aan de financieringsronde. Hiermee komt het totale financieringskapitaal van Tintri uit op 260 miljoen dollar.

De organisatie gebruikt de kapitaalinjectie voor een uitbreiding van de wereldwijde aanwezigheid van de vm-bewuste storage-technologie. Daarnaast wordt de aandacht gevestigd op de zakelijke voordelen van ict-opslag die speciaal is ontwikkeld voor gevirtualiseerde ondernemingen.

Er worden momenteel meer dan vierhonderdduizend virtuele machines aan Tintri toevertrouwd, waarop 50 petabyte aan gebruikersgegevens worden opgeslagen door grote ondernemingen, cloud-aanbieders en meerdere Amerikaanse overheidsinstellingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-08-06T10:00:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.