Getronics en CompuCom starten alliantie

Getronics en CompuCom zijn een partnerschap gestart aan om de nieuwe Global Workspace Alliance (GWA) te leiden. Voor deze strategische partnerschap gaan beide partijen met verschillende toonaangevende lokale it-spelers samenwerken om wereldwijd werkplekoplossingen aan te bieden.

In de afgelopen maanden hebben de organisaties samengewerkt aan het herontwerp van hun portfolio. Hiervoor zijn diverse partnerschappen gesloten met lokale spelers. In Nederland is er een samenwerking gestart met ict-dienstverlener Centric. De GWA partners zijn zorgvuldig geselecteerd na evaluatie van levering-mogelijkheden, kwaliteit van de dienstverlening in het verleden en de huidige deals, geografische aanwezigheid en de bereidheid om bij te dragen tot groei van de activiteiten. De aangesloten strategische partners zijn: Spie voor Frankrijk en Zwitserland en Tecnocom vanuit Spanje, Portugal, Mexico, Colombia, Peru, Paraguay en Dominicaanse Republiek. De GWA-leden zijn: Centric voor Nederland, NSC vanuit Italië, Eire Systems in Japan en AGCN voor Bahrein, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië, Koeweit, Qatar.

Doordat er wordt samengewerkt met zo veel verschillende landen, waren interne veranderingen zoals wet en regelgeving een vertraging voor het project. Toch blijft de doelstelling om internationaal de beste werkplekoplossingen aan te bieden en wordt er met de nieuwe Global Workspace Alliance een strakker en meer gefocuste strategische wereldwijde samenwerking gestart. Volgens  Thomas Fetten, Chief Operating Officer bij Getronics geeft dat de mogelijkheid om nieuwe internationale standaard tools en verbeterde processen en diensten aan te bieden.

Verdere groei

Fetten: ‘Met dit partnerschap bevestigen we opnieuw dat we ons willen inzetten voor de verdere groei van de Getronics-groep en dat we de GWA willen zien uitgroeien tot de voorkeurspartner op de internationale ict-markt. In de twaalf maanden sinds we deze wijzigingen hebben doorgevoerd, zijn de bestellingen bij de GWA verdrievoudigd en we verwachten dat dat aantal dankzij de nieuwe diensten zal blijven toenemen gedurende de komende jaren.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-08T14:08:00.000Z Annemiek Sprado