Finact neemt branchegenoot DGA Software over

Handen schudden

Softwareleverancier Finact uit Arnhem neemt DGA Software uit Kampen over. Beide partijen leveren pensioensoftware en willen met de overname hun pensioen- en ict-kennis bundelen. Het overnamebedrag is onbekend.

Finact Software levert pensioensoftware aan accountkantoren, pensioenadviseurs fiscalisten, administratiekantoren, banken en verzekeraars. DGA Software maakt web-based pensioensoftware voor de professionele adviesmarkt.

Het Arnhemse bedrijf wil de bestaande relaties van DGA Software kennis laten maken met collectieve pensioensoftware, BPF- en cao-analyses en pensioenplanning. ‘Ongeacht de aankomende wijzigingen, blijft het pensioen van de DGA dus een advieskans voor accountants en pensioenadviseurs’, zegt Maarten Boerhof, vennoot van Finact.

De bedrijfsactiviteiten worden vanuit Arnhem voortgezet, waar het hoofdkantoor van Finact is gevestigd. De overname heeft geen gevolgen voor het personeel. DGA Software telde slechts een medewerker, die nu ergens anders in dienst is getreden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-03T11:47:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.