TFG start ITS-maatschap

Samenwerken

Ict-expertisenetwerk The Future Group (TFG) start op 1 januari 2016 met een maatschap voor Integration Technology & Services (ITS). De maatschap richt zich op integratie van it-systemen bij opdrachtgevers.

Steeds meer bedrijven moeten kritisch naar hun it-systemen kijken en bestaande applicaties samenvoegen of vervangen. Dit moet een efficiency voordeel leveren, waardoor organisaties doelgerichter en effectiever kunnen werken om tijd en kosten te besparen. De nieuwe ITS-maatschap helpt, ondersteunt en adviseert klanten bij de integratie van hun it-systemen.

De ITS-maatschap gaat op 1 januari 2016 van start. Binnen een jaar tijd verwacht TFG dat de maatschap zal bestaan uit vijftien ondernemers. Alleen specialisten met minimaal zeven jaar relevante ervaring op het gebied van integration technology, komen in aanmerking om de maatschap te betreden. Voor nu hebben de eerste soa’s (service-oriented architecture), integration-architecten, consultants en engineers zich aangesloten bij de nieuwe maatschap.

TFG

TFG startte zijn eerste maatschap in 2000. Het beschikt inmiddels over twaalf maatschappen en ruim tweehonderd vakspecialisten. Eerder dit jaar richtte het twee andere maatschappen op, namelijk de Security en Agile-maatschap.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-23T08:35:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.