Managed hosting door True

Centralpoint behaalt networking goudstatus HPE

 

Hardwaredienstverlener Centralpoint heeft deze maand de Hewlett Packard Enterprise Gold Partnerstatus op het gebied van netwerkapparatuur behaald. Deze status wordt alleen door Hewlett Packard Enterprise (HPE) toegekend aan wederverkopers met een sterk business model, gedegen kennis van netwerkoplossingen en een flink groeiende omzet. Met het toekennen van deze status wordt de deskundigheid van Centralpoint op het gebied van HPE-netwerkoplossingen onderschreven.

'Met het behalen van deze Hewlett Packard Enterprise partnerstatus staat Centralpoint met stip genoteerd in een exclusief lijstje van Nederlandse it-leveranciers die deze partnerstatus hebben', zegt Ronald Ederveen directeur Centralpoint Business Solutions.

'Wij hebben veel tijd geïnvesteerd in de uitbreiding van onze technische kennis en zijn trots op de erkenning door Hewlett Packard Enterprise dat Centralpoint niet alleen de kennis en expertise in huis heeft, maar dit ook weet te vertalen in een sterk groeiende omzet. Onze ambitie gaat nog verder, wij verwachten binnenkort nog extra certificeringen te annonceren', aldus Ederveen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5648793). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×