Centralpoint behaalt networking goudstatus HPE

Hardwaredienstverlener Centralpoint heeft deze maand de Hewlett Packard Enterprise Gold Partnerstatus op het gebied van netwerkapparatuur behaald. Deze status wordt alleen door Hewlett Packard Enterprise (HPE) toegekend aan wederverkopers met een sterk business model, gedegen kennis van netwerkoplossingen en een flink groeiende omzet. Met het toekennen van deze status wordt de deskundigheid van Centralpoint op het gebied van HPE-netwerkoplossingen onderschreven.

'Met het behalen van deze Hewlett Packard Enterprise partnerstatus staat Centralpoint met stip genoteerd in een exclusief lijstje van Nederlandse it-leveranciers die deze partnerstatus hebben', zegt Ronald Ederveen directeur Centralpoint Business Solutions.

'Wij hebben veel tijd geïnvesteerd in de uitbreiding van onze technische kennis en zijn trots op de erkenning door Hewlett Packard Enterprise dat Centralpoint niet alleen de kennis en expertise in huis heeft, maar dit ook weet te vertalen in een sterk groeiende omzet. Onze ambitie gaat nog verder, wij verwachten binnenkort nog extra certificeringen te annonceren', aldus Ederveen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-23T10:50:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.