Info Support vernieuwt architectuur Translink

GX Software levert cms-systeem XperienCentral

Dit artikel delen:
OV-chipkaart

It-dienstverlener Info Support uit Veenendaal heeft de architectuur van Translink vernieuwd. Hiervoor is het cms XperienCentral van GX Software geïmplementeerd. Het cms maakt een kortere ontwikkeltijd van nieuwe functionaliteiten mogelijk. Hiermee wil de organisatie achter de ov-chipkaart beter inspelen op de wensen van reizigers en vervoerders. Daarnaast levert de architectuur een kostenreductie.

Info Support heeft de architertuur van de website van ov-chipkaart vereenvoudigd. De website draait nu op het cms XperienCentral van GX Software. Hiermee kan het bedrijf zelf nieuwe functionaliteiten ontwikkelen en toevoegen. Daarnaast is Translink overgestapt op Agile-werken. Dit helpt om de nieuwe functionaliteiten sneller en flexibeler door te voeren.

Voor nu moeten XperienCentral, de nieuwe architectuur en het Agile-werken bijdragen aan het sneller en beter voldoen aan de wensen van reizigers en vervoerders. Het bedrijf wil in de toekomst alle selfservicekanalen voor reizigers ontsluiten via één reizigersportaal. Dit portaal moet natuurlijk worden aangesloten op XperienCentral.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-06T11:30:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.