Restaurant Loetje vernieuwt Wi-Fi door nieuwe kassa

Dit artikel delen:

WiFi Network Solutions, onderdeel van Ron Telecom, heeft alle acht restaurantvestigingen van Loetje in 2015 voorzien van een nieuw Wi-Fi-netwerk. Aanleiding is dat de oude netwerkinfrastructuur het nieuwe Untill- kassasysteem niet kon ondersteunen. Het nieuwe netwerk is gebaseerd op producten van Ruckus Wireless. Stroke Horeca Automatisering uit Heemskerk heeft het Untill-kassasysteem geleverd.

Om Loetje van het meest optimale Wi-Fi-netwerk te kunnen voorzien heeft WIFI Network Solutions voorafgaand diverse metingen uitgevoerd. Door middel van deze metingen kan het bedrijf de juiste producten en hoeveelheid access points bepalen om tot meest geschikte inrichting van het netwerk te komen. 

Volgens Ruckus Wireless bieden zijn zogeheten Smart Wi-Fi producten dankzij de gepatenteerde antennetechnologie BeamFlex een sterke en stabiele Wi-Fi-verbinding. Door middel van BeamFlex wordt het Wi-Fi-signaal aangepast aan zijn omgeving en de locatie van de gebruiker. Deze technologie is geïntegreerd in alle access points van Ruckus Wireless waarmee zij in staat worden gesteld om automatisch met meest geschikte pad naar de gebruikers te vinden. Hiermee zijn de medewerkers en de bezoekers van Loetje ’t IJ verzekerd van een stabiele verbinding, aldus het bedrijf.

Loetje gaat de nieuwe door Stroke Horeca Automatisering geleverde Untill-kassasystemen, die de eerdere kassa's van De Haan hebben vervangen, ook gebruiken in het nieuwe kip- en kreeft-restaurantconcept Yoepz, waar het steun aan verleent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-05T11:59:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.