Eurofiber benoemt Nederlandse managing director

Jeanine van der Vlist wordt managing director voor Eurofiber Nederland. Van der Vlist was al in dienst bij de glasvezelleverancier als commercieel directeur. De functie maakt onderdeel uit van een nieuwe laag in de organisatiestructuur van Eurofiber. Onder het topmanagement zijn nu drie managing directors aangesteld.

Eurofiber had al twee managing directors voor respectievelijk België en de Unet-tak. Hans Witdouck werd in begin dit jaar benoemt managing director voor België en Theo de Vries vervuld sinds 2013 deze rol voor Eurofiber Unet. Jeanine van der Vlist is aangesteld als management director voor Nederland zodat er meer aandacht en focus komt op de Nederlandse markt.

Nederland is de grootste markt momenteel van Eurofiber en werd tot nu toe geleid door het management team bestaande uit ceo Alex Goldblum, cfo Jaap Truijens en cto Bart Oskam. Zij blijven verantwoordelijk voor de gehele Eurofiber groep en zullen zich meer op innovatie en langere termijn strategie inzetten specifiek voor alle takken. Jeanine van der Vlist blijft commercieel verantwoordelijk, maar heeft nu ook in haar nieuwe rol de leiding over alle nationale operationele activiteiten en is het aanspreekpunt voor de Nederlandse markt.

Ervaring

Van der Vlist werd in april 2015 aangesteld als commercieel directeur voor Eurofiber. Daarvoor werkte zij al managing director B2B bij energiebedrijf Essent. Van 2009 tot 2013 was ze ceo bij Alcatel-Lucent Nederland. Daarvoor was zij van 2006 tot en met 2009 ceo van Worldmax en heeft ze vanaf 2001 bijna zes jaar gewerkt bij technologiebedrijf Dell als country director Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-13T13:32:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.