Infotheek helpt T-Systems van oude apparatuur af

Deal handen schudden overname

Het Duitse ict-concern T-Systems schakelt Infotheek in voor het verantwoord afvoeren en eventueel opfrissen van oude of overbodige it-apparatuur. De twee partijen hebben hiervoor een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De Leidse hardwaredienstverlener draagt zorg voor zaken als het transport, de registratie, de datavernietiging, de audits en refurbishment & remarketing van dit soort hardware.

Volgens T-Systems (46.000 werknemers, omzet 7,1 miljard euro) kan Infotheek via zijn internationale netwerk, verkooporganisatie en verwerkingscapaciteit het Duitse ict-bedrijf bijstaan om hogere opbrengsten voor overbodige it- apparatuur te behalen.

Infotheek opende in 2013 een groot Europees distributiecentrum in Leiden om de groeiende logistieke diensten beter te kunnen opvangen. Ook werd het servicecentrum voor tweedehands hardware ('pre-owned' of 'third party hardware resale') gemoderniseerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-15T08:34:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.