Curvature opent operations center in Amsterdam

Operations Center

Hardwaredienstverlener Curvature heeft een nieuw operations center in Amsterdam geopend. Reden hiervoor is de aanhoudende groei op de Nederlandse markt. Het nieuwe centrum betekent de tweede locatie voor Curvature in Nederland, naast het al bestaande Curvature-hoofdkantoor voor de Emea-regio in Lijnden.

Sinds de oprichting in 1986 is Curvature uitgegroeid van een standaardleverancier van tweedehands Cisco-apparatuur tot een merkonafhankelijke leverancier van opgefriste hardware en bijbehorende onderhoudsdiensten. Wereldwijd bedient Curvature zo'n tienduizend klanten, waaronder circa duizend multinationals.

Glenn Fasset, algemeen directeur International bij Curvature, verwacht dat het bedrijf met de opening van het nieuwe operations center in Amsterdam de dienstverlening aan klanten kan verbeteren. ‘We verdubbelen hiermee onze capaciteiten voor ontvangst, testen, opslag en verzending van apparaten.’

Centrum

Alle operationele teams van Curvature werken vanuit het nieuwe operations center, waar in totaal dagelijks vijfendertig mensen werkzaam zijn op de afdelingen Receiving, Tech (Core & Server/Storage), Quality Control, Inventory, Wave en Shipping. Er is opslagruimte voor zeventigduizend verhandelbare eenheden; het bedrijf verzorgt op dit moment twaalfduizend zendingen per maand en heeft de capaciteit voor vijfentwintigduizend.

Het nieuwe centrum zorgt voor meerdere verbeteringen, zoals gecertificeerde industriële vloerbedekking die beschermt tegen elektrostatische ontlading, met Spirent-ondersteunde werkplekken, een professioneel testlaboratorium, een geventileerde professionele verfkamer en een trainingsruimte met speciale werkplekken voor de ontwikkeling van bepaalde vaardigheden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-21T10:37:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.