BT levert Randstad nieuwe IT-infrastructuur

Uitzendorganisatie Randstad Group kiest ict-dienstverlener BT voor de bouw van een nieuwe it-infrastructuur. Die netwerkinfrastructuur levert cloud-connectiviteit aan meer dan 3500 locaties in 37 landen verspreid over Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific.

BT zal Randstad’s netwerkinfrastructuur, die momenteel afkomstig is van verschillende binnenlandse en regionale aanbieders, consolideren, centraliseren en standaardiseren. De nieuwe infrastructuur maakt gebruik van BT’s IP Connect en Internet Connect-dienstverlening. Hiermee wordt naar eigen zeggen de betrouwbaarheid en veiligheid van ip-gebaseerde virtual private networks (vpn) met de flexibiliteit van internetconnecties gecombineerd.

Naast de infrastructuur levert BT spraakdiensten die worden gehost vanuit datacenters in Europa, Noord-Amerika en Azië. Tot slot standaardiseert BT de vaste en draadloze netwerken binnen de kantoren van Randstad.

Bernardo Payet, general manager Randstad Global IT Solutions, vertelt dat het uitzendbureau zocht naar een wereldwijde integratiepartner voor netwerk- en clouddiensten. Het wil daarmee meer controle krijgen over het netwerk, de efficiëntie verhogen, voordelen van de cloud maximaliseren en de digitale transformatie versnellen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-05T10:45:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.