Unica Schutte regelt ICT revalidatiecentrum Revant

medische afspraak

Revalidatiecentrum Revant besteedt zijn ict-infrastructuur uit aan de Eindhovense ict-dienstverlener Unica Schutte ICT. De infrastructuur is gemigreerd naar een dubbel uitgevoerd datacenter van Unica, wat het centrum de flexibiliteit biedt om innovaties door te voeren. Bovendien kunnen medewerkers plaats- en tijdonafhankelijk werken.

‘In de primaire en ondersteunende processen zijn de informatiesystemen in toenemende mate onmisbaar. Onze eisen aan de beschikbaarheid van onze omgeving worden alleen maar hoger. Als de omgeving stabieler en professioneler is, komen de gebruikers vanzelf met nieuwe wensen en eisen. Dit vereist een flexibele ict-omgeving met ruimte voor andere partijen, andere software en andere innovatieve diensten. De oplossing van Unica Schutte ICT is er daarom op ingericht om nu en in de toekomst probleemloos uit te breiden’, vertelt Revant-informatiemanager Sandra Nolten. ‘Met de nieuwe infrastructuur kunnen we zelf de regie voeren over ons ict-beleid, maar worden we wel ontzorgd.’

Revant is ontstaan uit een fusie tussen Revalidatiecentrum Breda (RCB) en Revalidatiegeneeskunde Zeeland (RGZ).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-30T09:26:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.