Managed hosting door True

Rittal lanceert compact railsysteem tot 125 ampère

Met maximale aanraakveiligheid

 

Rittal biedt producenten van kleine sturings- en schakelkasten een nieuw en type-getest stroomverdelingssysteem: RiLine Compact. Het is ontwikkeld voor de montage van verschillende soorten beveiligings- en schakelapparaten, op een aanraakveilig systeem en voor de toevoer van stroom.

Achter de naam RiLine Compact schuilt een compact railsysteem voor sturings- en schakelkasten met een stroomsterkte tot 125 A, dat standaard een maximale aanraakveiligheid biedt. De gestandaardiseerde en norm-conforme systeemtechnologie maakt het geschikt voor toepassing in sturingen voor zowel IEC- als UL-markten.

Rails

De innovatie bestaat uit een bodemplaat waarin de rails volledig ingebouwd zijn, beschermd tegen aanraking. Via een raster in het deksel bovenaan zijn de rails eenvoudig aan te sluiten.
Voor de opbouw van schakel- en beveiligingsapparaten zijn er verschillende adapters voor een simpele aansluiting. Daarnaast is te kiezen voor een adapter voor de aansluiting van ronde geleiders en verschillende functiemodules voor motorsturing en vermogensregeling.

De grondplaten en de systeemcomponenten zijn eenvoudig en veilig, zonder gereedschap, te monteren. Door de aanraakbeveiliging is de gebruiker beschermd tegen onderdelen onder spanning. Dat verhoogt niet alleen de veiligheid voor gebruiker en installatie, het bespaart ook tijd en kosten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5975283). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×