Amac koopt 24 Apple-winkels van Rebound

Apple

Apple-reseller Amac heeft 24 Apple-winkels van Rebound uit Almere overgenomen. Deze zogenaamde iCentre-winkels zijn voornamelijk in het noorden van Nederland gevestigd. Dit versterkt Amac zijn aanbod, aangezien het Utrechtse bedrijf voornamelijk actief is in midden en zuid Nederland.

Rebound verkoopt haar iCentre-winkels, inclusief de webwinkel, het reparatiecentrum en de support-afdeling, aan Amac. De partijen werkten al samen aan bijvoorbeeld een concept voor hun klanten. Met de overname worden de twee Nederlandse Apple-resellers samengevoegd.

De samenvoeging van de winkelketens moet leiden tot een grotere efficiency. Bovendien moet de klantenbediening verbeteren. Zo zijn de 24 winkels van Rebound gevestigd in de noordelijke helft van Nederland, terwijl Amac met zijn 23 vestigingen actief is in het midden en het zuiden van Nederland. Volgens de organisaties zijn de locaties complementair aan elkaar. Zij claimen dat alle iCentre- en Amac-winkels open blijven en de werkgelegenheid behouden blijft . 

47 Apple-winkels

Nederland telt 24 iCentre-vestigingen, waar klanten terecht kunnen voor Apple-producten, reparaties, verzekeringen en telefoonabonnementen. iCentre is sinds 2015 onderdeel van Rebound Holdings in Breukelen.

Amac opende haar eerste winkel in april 2005 en beschikt inmiddels over 23 Apple Premium Reseller-winkels. Daarnaast is Amec een Apple Service Provider. Het hoofdkantoor staat in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-31T09:00:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.