PCI Nederland levert HP-printers aan Ajax

Werkplekspecialist PCI Nederland heeft een vijfjarige overeenkomst gesloten met voetbalclub Ajax. Daarbij levert en implementeert PCI een HP Inc.-printerpark in de Ajax-kantoren in de Arena en sportpark De toekomst. PCI zal ook als nieuwe official supplier zichtbaar zijn op deze locaties. Daarnaast verwerft de onderneming diverse activatie- en hospitalityrechten. De samenwerking start op 1 juli 2017.

De HP PageWide-technologie die PCI bij Ajax gaat implementeren, is een nieuwe manier van bedrijfsmatig printen, met een hoge kwaliteit én snelheid en lager stroomverbruik.

De overeenkomst werd ondertekend in het kersverse hoofdkantoor van PCI in Lijnden bij Schiphol. Vanuit Ajax waren Edwin van der Sar (algemeen directeur) en Menno Geelen (commercieel directeur) aanwezig.

'We hebben PCI leren kennen als een professionele organisatie met verstand van zaken op het gebied van kantoorautomatisering', zegt Ajax-directeur Edwin van der Sar. 'Het bedrijf wil zijn dienstverlening verder onder de aandacht brengen van ons zakelijke netwerk en dat gaan wij ondersteunen. Zo gaan PCI en HP samen met Ajax aan een innovatieve showcase werken.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-21T09:31:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.