4Gb switch van Brocade voor HP BladeSystem

Dit artikel delen:

Brocade introduceert de eerste 4 Gbit/sec Fibre Channel san-switch voor HP BladeSystem-oplossingen. Het geïntegreerde aanbod biedt klanten flexibele en kosteneffectieve connectiviteit en verlaagt bovendien de operationele kosten in datacenters.

De Brocade 4 Gb SAN Switch for HP p-Class BladeSystems is per direct beschikbaar en consolideert server- en storage-connectiviteit in een geïntegreerde architectuur. Hierdoor zijn de voordelen van een gedeelde opslag nu ook beschikbaar voor een blade-omgeving. Tegelijkertijd wordt de beschikbare rack-ruimte geoptimaliseerd en dalen de kosten aanzienlijk.

"Door de samenwerking met HP hopen we de integratie van blade-servers in datacenters te stimuleren", zegt Tom Buiocchi, vice-president worldwide marketing van Brocade. "De nieuwe switch is een bouwsteen voor een flexibele infrastructuur, die effectievere inzet en continuïteit mogelijk maakt."
De geïntegreerde Brocade 4 Gbit/sec-switchmodule heeft acht interne Fibre Channel-poorten tegenover acht dual server bays van het HP BladeSystem en vier externe Fibre Channel-poorten voor de ondersteuning van bedrijf-storage en SAN fabric-connectiviteit. De poorten zijn auto-sensing, waardoor ze de HP BladeSystem-oplossing geschikt maken voor 1, 2 of 4 Gbit/sec datalink-snelheden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-05-23T13:55:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.