HPE komt met blockchain-as-a-service

Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Hewlett Packard Enterprise (HPE) komt met zijn eerste product in het HPE Mission Critical Blockchain-portfolio. Met de Mission Critical Distributed Ledger Technology (DLT)-oplossing kunnen klanten distributed ledger workloads draaien op platforms met de hoogste beschikbaarheid.

Mission Critical DLT registreert transacties via een gedecentraliseerd computernetwerk en biedt verschillende branches een scala aan potentiële toepassingen. Veel organisaties merken bij de implementatie van blockchainoplossingen dat generieke infrastructuren en publieke cloudomgevingen niet de vereiste ondersteuning bieden voor performance, security, schaalbaarheid en betrouwbaarheid.

De Mission Critical DLT-oplossing van HPE zorgt voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van blockchaingerelateerde bedrijfsapplicaties. Deze oplossing bevat de schaalbaarheid en SQL-integratie die niet gerealiseerd kan worden met workloads die draaien in een publieke cloudomgeving of generieke infrastructuur.

DLT-as-a-Service

De Mission Critical DLT-oplossing is onderdeel van de bredere opvatting van HPE om blockchain workloads te voorzien van sterkere capaciteit. Deze oplossing wordt aangeboden op HPE Integrity NonStop platforms. In het mission critical platform van HPE wordt de distributed ledger technology van softwarebedrijf R3 geïntegreerd. Deze combinatie biedt klanten de mogelijkheid om distributed-ledger workloads te draaien in omgevingen die 100 procent fouttolerantie vereisen op mission-critical niveau. Daarnaast biedt het schaalbaarheid om met de business mee te groeien en SQL-integratie met legacy systems.

HPE Mission Critical DLT wordt in het begin van 2018 verwacht. Later in het jaar kunnen klanten tegen betaling toegang krijgen tot een ‘DLT-as-a-Service’ omgeving voor tests en productiegebruik.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-15T11:43:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.