Ralf van Vegten is nieuwe directeur NEP

NEP the Netherlands

Infrastructuurleverancier NEP the Netherlands, bestaande uit onder andere NEP Creative Technology en NEP Broadcasting Services, heeft Ralf van Vegten per 2 april aangesteld als nieuwe managing director. Hij werkte eerder als cio bij het bedrijf. Van Vegten volgt Michiel van Duijvendijk op, die tot 1 augustus bij de onderneming betrokken blijft.

Het is nog niet bekend waar Van Duijvendijk zijn carrière voort gaat zetten. De rol van cio wordt overgenomen door Jildert de Groot, nu verantwoordelijk voor development en projecten.

Van beheer naar it

Van Vegten begeleidde als cio onder meer de transformatie van traditionele beheerorganisatie naar een it-bedrijf. ‘Waar de afdeling it voorheen gefocust was op postproductie en online platformen, beheerst zij nu de complete keten van glas tot glas; van lens tot huiskamer en alle technologie daartussen, die het maken van lineaire en online televisie mogelijk maak. De ontwikkelingen die NEP als groep de laatste jaren heeft doorgemaakt en nog steeds doormaakt van DutchView Infostrada tot het huidige NEP The Netherlands zorgen voor een spannende toekomst. Het is mijn persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat we deze stijgende lijn en groeiambities vasthouden’, aldus de kersverse directeur.

NEP biedt virtuele platformen op basis van Microsoft Hyper-V en VMware, gekoppeld aan Amazon Web Services, Google en Microsoft Azure. De gehele infrastructuur wordt gemonitord door NEP’s eigen software monitoringtool GrandCentral. NEP telt meer dan drieduizend medewerkers, waarvan achthonderd in Nederland. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle zeven continenten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-09T14:56:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.