Praktijkcase vier jaar VMware NSX

Consultants Redlogic delen geleerde lessen in praktijkcase op Infosecurity

Het is ruim vier jaar geleden dat de eerste VMware NSX productieomgeving van Europa het levenslicht zag. Bouwer en beheerder Redlogic, implementatiepartner van dit project in Nederland, deelt in een praktijkcase tijdens Infosecurity.nl en Data en Cloud Expo de 'lessons learned'.

RedLogic deelt aan de hand van praktijkvoorbeelden de belangrijkste geleerde lessen uit de afgelopen 1500 dagen. Daarbij komen vragen voorbij als: Welke ontwerpkeuzes zijn goed uitgevallen? Wat is er inmiddels verbeterd?

Consultants Robin van Altena en Matts Bos geven een inzicht in de securityrisico's die met microsegmentatie zijn afgedicht en geven antwoord op de vraag hoe een degelijke omgeving je helpt om te voldoen aan de privacywetgeving.

Robin van Altena is Infrastructuur Consultant bij RedLogic. Hij is gespecialiseerd in Datacenter Virtualisatie oplossingen die worden gebouwd met het VMware-productportfolio.In de afgelopen jaren werkte hij in SDDC, server- en netwerkvirtualisatieprojecten waarbij security altijd een belangrijke factor is. Vanuit het ontwerp is hij betrokken geweest bij grootschalige implementaties van microsegmentaties.

Microsegmentatie en security

Matts Bos is Infrastructuur Consultant bij RedLogic. Hij is gespecialiseerd in software defined datacenter-inrichtingen, onder andere op basis van het VMware-portfolio. Bos heeft verschillende virtuele netwerkomgevingen en projecten opgeleverd waarbij microsegmentatie en security centraal stonden.

Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2018

De ‘Praktijkcase: 1500 dagen netwerkvirtualisatie met VMware’ maakt deel uit van een seminarprogramma tijdens de gecombineerde vakbeurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo in Utrecht. Computable verzorgt als hoofdmediapartner het onafhankelijke seminarprogramma.  

Schrijf u nu in  voor deze sessie op woensdag 31 oktober 2018 van 14:00-14:45 uur.

Registreer hier voor een gratis ticket.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-29T11:58:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.